Winkelwagen

Uw vergoeding in Nederland

Bij aanschaf van jouw haarwerk op basis van een medische indicatie* ontvangt je een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten.

De basisvergoeding in 2023 bedraagt € 454,50. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan je wellicht een hogere vergoeding krijgen. Deze informatie staat in jouw polisvoorwaarden of informeer bij jouw zorgverzekeraar.

* Medische indicatie: de medische indicatie (ookwel verklaring genoemd), is de diagnose van de behandelend arts. Hierin staat tevens wat de medische oorzaak is van het haarverlies. Deze indicatie is nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar.

Wat wordt vergoed?

Aderans Hair Center heeft een contract met alle zorgverzekeraars en staat bekend als leverancier van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige haarwerken en haaraanvullingen. Wij zijn dan ook een erkend zorgverlener.

Als u een haarwerk aanschaft, komt u in aanmerking voor een basisvergoeding en aanvulling, al naar gelang jouw zorgverzekering.

Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van deze vergoeding, die we direct in mindering brengen op het aankoopbedrag. Wilt u weten voor welk bedrag u in aanmerking komt, neem dan contact met ons op.

Uw vergoeding in België

Met een verwijsbrief van jouw arts krijgt u een tegemoetkoming van €180,- bij chemotherapie en haarziektes zoals alopecia. Jouw aanvullende verzekering betaalt de overige kosten van het haarwerk gedeeltelijk of volledig terug.

Uw vergoeding in Nederland

Aangesloten verzekeraars in Nederland

Hieronder treft u het volledige overzicht van verzekeraars waar Aderans Hair Center mee samenwerkt:

AEVITAE
AHOLD
ANDERZORG
AVERO ACHMEA
AZVZ
BESURED
BEWUZT
C4ME
CARESCO
CZ
CZ DIRECT
DE AMERSFOORTSE
DE FRIESLAND
DE GOUDSE
FBTO
FNV / MENZIS
HEMA
DELTA LlOYD
DITZO
DSW
INTERPOLIS
INTWENTE
IZA
HOLLAND ZORG
IAK
IK!
KIEMER
MENZIS
IZZ
KETTLITZ EN WULFSE
NEDASCO
NATIONAL ACADEMIC
OHRA
OZF ACHMEA
PMA ZORGVERZEKERAAR
PNO
ONVZ
OOM VERZEKERINGEN
PRO LIFE
PROMOVENDUM
REGELING ZORG ASIELZOEKERS
POLITIE ZORG POLIS
POSTCODE ZORG COLLECTIEF
SALLAND
STAD HOLLAND
SZVK
STUDENTEN GOED VERZEKERD
UMC
VGZ
VvAA
UNITED CONSUMERS
UNIVE
ZEKUR
ZIEZO
ZILVEREN KRUIS
ZORG EN ZEKERHEID
ZORGDIRECT
ZORGZAAM VERZEKERD
Aangesloten verzekeraars in Nederland