Winkelwagen
Aderans Hair Center Den Haag Uw specialist in haarwerken en bij haarproblemen
 De oplossing voor al uw haarproblemen

De oplossing voor al uw haarproblemen

Aderans Den Haag biedt oplossingen voor al uw medische en cosmetische haarproblemen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw haar is voor uw gehele uitstraling.

Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in verschillende haarproblemen, haaraanvulling en verschillende systemen op het gebied van haarverbetering en haarvervanging. U kunt met elke vraag bij ons terecht.

Rust, privacy en eerlijkheid staan bij ons voorop. Door gebruik te maken van de expertise van ons professionele team heeft u binnen zeer korte tijd een mooi, vol en verzorgd kapsel.

Onze haarwerkspecialisten staan voor u klaar

De teamleden van Aderans Den Haag hebben allen jarenlange ervaring in het kappersvak. Vervolgens zijn zij opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mallen én het aanmeten en in model brengen van alle soorten haarwerken en haarstukken.

Aderans Den Haag heeft een uitstekende reputatie en een prachtige locatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning! In de sfeervolle salon toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. Ook krijgt u de kans om de haarwerken en haarstukken te passen zodat u kunt ervaren hoe het voelt. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent.

De salon is uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past. Wilt u naast uw haarwerk een mutsje of een hoedje, ook dat kan. We hebben een uitgebreide collectie mutsjes, tulbanden, hoeden en hoofdbanden.

In onze kleine maar gezellige winkel hebben wij een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten en haaraccessoires.

Lees meer over onze oplossingen bij haarproblemen

Aangesloten bij SEMH en HSBN

Aderans Hair Centers zijn aangesloten bij de SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen) en de HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland). Deze controleren jaarlijks of wij voldoen aan de door hen gestelde eisen, zoals klachtenafhandeling, levertijd, privacy en voorlichting naar onze klanten.

   

 Aangesloten bij SEMH en HSBN