Winkelwagen
Maatwerk

Semi-maatwerk en maatwerk

Al onze haarwerkspecialisten zijn vakkundig opgeleid om maatwerk te adviseren en aan te meten.

Semi-maatwerk is een categorie haarwerken met standaard basissen (het materiaal waar het haar op is geknoopt). Een standaard basis kan gedeeltelijk op maat worden vermaakt zodat de juiste pasvorm wordt verkregen.

Maatwerk is het type haarwerk dat perfect is afgestemd op de persoon. De haarwerkspecialist maakt een mal van het hoofd zodat de pasvorm optimaal is.

Semi-maatwerk en maatwerk zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten. De haarsoorten lopen uiteen van hoogwaardige synthetische vezels, Vital- en Cyber Hair en diverse soorten echt haar.

 Semi-maatwerk en maatwerk
 VHair & Cyberhair

VHair & Cyberhair

Wij hebben in onze collectie diverse soorten synthetisch haar waaronder VHair en Cyberhair. Dit zijn twee synthetische haarsoorten die de unieke eigenschappen hebben van natuurlijk haar met de voordelen van synthetisch haar. Uw haarwerkspecialist kan u adviseren welke soort het meest geschikt is voor u. Voor beide vezels gelden een aantal eigenschappen. U kunt de haren wassen en drogen alsof het natuurlijk haar is. U kunt ermee zwemmen, naar de sauna en douchen. De vezel is kleurvast en neemt water op waardoor deze natuurlijk blijft vallen, ook in de regen. De vezels van VHair en Cyberhair zijn hittebestendig en kleurvast. Deze vezels zijn stabieler en lichter dan natuurlijk haar en door het structuurgeheugen van de vezels blijft het haar perfect in model, ook na het wassen.

Deze vezels laten zich moeiteloos mengen met echt haar en zijn daardoor uitermate geschikt voor op maat gemaakte haarwerken en aanvullingen. Het haarwerk kan op diverse manieren op de hoofdhuid of aan het eigen haar worden bevestigd.

Europees haar

Onze Hair Centers zijn gespecialiseerd in haarwerken en haaraanvullingen van Europees haar. Dit haar voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

 Europees haar