Haarverlenging / Hairweaves

Haarverlenging

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van haarverlengingen.


Je kunt kiezen voor volume of voor haarverlenging. Bij haarverlenging heb je automatisch ook meer volume, maar daarnaast is je haar ook echt langer. Bij extra volume maak je het haar alleen voller.


Het haar waar wij mee werken is 100% natuurlijk. Het wordt op een haarvriendelijke manier bewerkt waardoor de natuurlijke look behouden blijft en het niet te onderscheiden is van het eigen haar.


Hoe wordt het ingezet?

We zetten de verlenging in door middel van een Hairweave-techniek. Met deze methode worden kleine dunne bevestigingsranden tussen het haar gemaakt, daar wordt het nieuwe haar aan vastgemaakt. Door onze flinterdunne bevestigingsmethode voelt het mooi plat en natuurlijk aan. Er komen geen chemische middelen aan te pas dus het is absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar. Dit maakt het een perfecte uitkomst voor Europees haar. Heb je verschillende kleuren in je haar? Geen probleem, we passen de kleur aan je eigen haar aan.


Verzorging

Een haarverlenging is heel erg mooi en het geeft een boost voor je zelfvertrouwen. Maar het haar heeft wel de juiste verzorging nodig, dat geldt voor iedereen. Wij hebben de juiste tips en trucs om je daarbij te helpen. Je krijgt van ons een verzorgingswijzer mee naar huis, zodat je alle informatie thuis nog een keer kunt lezen.


  Meer weten over "Haarverlenging / Hairweaves"?

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

070 - 355 19 32